Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Το Yaris της καρδιάς μας

    Διαβάστηκε από 6904 αναγνώστες - 16/10/2019

    Το νέο Toyota Yaris θα είναι εφοδιασμένο με τους νέους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης των 1.000 κ.εκ. αλλά και των 1.500 κ.εκ. Η έκδοση των 1.000 κυβικών θα είναι διαθέσιμη μόνο με πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο κινητήρας των 1.500 κ.εκ. με αυτόματο CVT ή 6άρι μηχανικό.



    Ο κινητήρας των 1.500 κ.εκ. συνδυάζεται με την Hybrid Dynamic Force της Toyota, προσφέροντας 80 επιπλέον ίππους μέσω του ηλεκτρικού μοτέρ. Η Ιαπωνική βιομηχανία δηλώνει και επίσημα πλέον, πως το υβριδικό σύνολο του νέου Toyota Yaris θα είναι 15% πιο δυνατό και 20% πιο οικονομικό, ενώ βελτιωμένη θα είναι και η θερμοδυναμική απόδοση του, κατά 40%.



    Εκτός βέβαια από την οικονομία και την απόδοση, υπάρχει και ο τομέας της άνεσης, όπου η Toyota έδωσε την δέουσα σημασία. Ετσι, το νέο Toyota Yaris είναι κατά 5 εκατοστά φαρδύτερο αλλά και 5 εκατοστά μεγαλύτερο σε μεταξόνιο, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες.



    Στο εσωτερικό, τα βλέμματα κερδίζει η τεράστια οθόνη αφής 10 ιντσών, ενώ είναι διαθέσιμα όλα τα πακέτα συστημάτων υποβοήθησης Safety Sense 2.0, από την βασική έκδοση.


    Το νέο Toyota Yaris πλέον είναι εδώ, ολόφρεσκο και έτοιμο να κατακτήσει και πάλι την κορυφή, από τον Σεπτέμβριο του 2020 και έπειτα.  
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ